Takmičenje „Malini u čast, s malinom u slast“

SREBRENICA

Takmičenje „Malini u čast, s malinom u slast“

 

U okviru održavanja Sajma „Dani maline 2019“ u utorak 13.8.2018. godine, sa početkom u 14,00 časova, u organizaciji  UŽ „Priroda“ iz Bratunca, održaće se izbor najboljeg kolača od malina pod nazivom „Malini u čast, s malinom u slast“.

Propozicije takmičenja:

Jedini uslov je da kolač u svom sastavu ima malinu ili neku prerađevinu od maline.

Najbolji kolač će biti izabran od strane posjetilaca Sajma, na način da će oni svoje glasove moći ubacivati u zatvorenu kutiju na pripremljenim papirićima koji će moći dobiti od organizatora na licu mjesta. Pokraj svakog kolača će biti broj tog kolača, te će posjetioci upisivanjem broja odabranog kolača poslije degustacije, papirić sa brojem ubacivati u zatvorenu kutiju u periodu od 14.00 do 16.00 časova.

Pozivamo sve građane opštine Bratunac koji žele da se prijave na ovo takmičenje da to mogu uraditi u prostorijama UŽ „Priroda“, Ulica Svetog Save 157, na mail priroda@teol.net, FB Prirodauz na telefon 056/410-662.

Prijavljivanje na takmičenje je do 12. avgusta do 12.00 časova.

Svi učesnici takmičenja će dobiti zahvalnice i simbolične poklone za učešće na takmičenju, a najbolja tri kolača će biti nagrađeni vrijednim nagradama.

(Izvor: esrebrenica)