Servisne informacije 27.7.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 27.7.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Srebrenici te jedna saobraćajna nezgoda u Čelopeku u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

U istom periodu, u Šekovićima i Bratuncu dva lica su lišena slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima i na njima jutros nema magle.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području  RJ Vlasenica danas će biti izvodeni radovi u opštini Šekovići, na dalekovodima „Vlasenica-Šekovići“ i „Fagum“, te će u periodu od 08 do 09 časova i od 16 do 17 časova bez struje biti kompletno područje opštine Šekovići, a od 08 do 17 časova fabrika „FOD“ i „Milić-pelet“.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: U susret „Zvorničkom ljetu“ – fotografije sa ranijih nastupa poznatih izvođača i neobični detalji sa manifestacije – brojna publika na koncertima, infobirac.net