Servisne informacije 22.7.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 22.7.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu te pet saobraćajnih nezgoda. U nezgodama u Bratuncu i Karakaju po dva lica su zadobila tjelesne povrede dok je u nezgodama u Zvorniku, Srebrenici i Milićima pričinjena materijalna šteta.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima te se vozačima preporučuje dodatni oprez.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, danas će na području RJ Bratunac biti izvedeni radovi na dalekovodu „Žlijebac“ te će u periodu od 10 do 14 časova bez električne energije biti Petriča, Žlijebac, Vatljevići, Vranjkovina, Kutlješi, Boljevići, Jagodnja, Joševa i Bradići.

Na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi na području opštine Šekovići, na dalekovodu „Papraća“, te će bez električne energije, u periodu od 08:30 do 14:30 časova, biti Željeznik, Savića Polje, Brainci, Udbina, Vidakovići, Pobedarje, Kalablače, Dobrić, Bašići, Korijen i Velika Njiva.

Na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: U susret „Zvorničkom ljetu“ – fotografije sa ranijih nastupa poznatih izvođača i neobični detalji sa manifestacije – Hari Mata Hari, infobirac.net