Sportska dvorana u Bileći ponijela ime srpske odbojkašice – Bošković: Trudiću se da vas obradujem novim medaljama

REGION SVIJET

Sportska dvorana u Bileći ponijela ime srpske odbojkašice

Bošković: Trudiću se da vas obradujem novim medaljama

 

Najreprezentativniji sportski objekat u Bileći, Univerzalna sportska dvorana je, otkrivanjem table „Tijana Bošković“, ponijela ime po najboljoj odbojkašici svijeta koja je prve sportske korake napravila u ovoj dvorani.

Tablu su otkrili Tijana Bošković i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

Boškovićeva je na konferenciji za novinare, uoči otkrivanja table, rekla da je izuzetno počastvovana time što najveći sportski objekat u Bileći, u kojem je napravila prve sportske korake, sada nosi njeno ime.

 

 

 – Zahvalila bih opštini Bileća i idejnim tvorcima svega ovoga. Ono što mogu da obećam jeste da ću, kao i do sada, svoj grad i sebe predstavljati u najboljem svjetlu i potruditi se da vas obradujem novim uspjesima i medaljama – naglasila je najbolja odbojkašica svijeta.

Predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić rekao je da ovaj objekat zasluženo nosi ime Tijane Bošković jer su sugrađani prepoznali njen karakter koji je ostao isti, otkako je prvi put ušla u sportsku dvoranu u Bileći, do danas kada je najbolja odbojkašica svijeta.

Skupština opštine Bileća jednoglasno je donijela odluku da najreprezentativniji sportski objekat u Bileći ponese ime po najboljoj odbojkašici svijeta, Tijani Bošković.

(Izvor: rtrs.tv)

FOTO: srna, infobirac.net