Servisne informacije 1.7.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 1.7.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Zvorniku i Kozluku, te jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je pričinjena materijalna šteta, u mjestu Glogova, u opštini Bratunac.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a mjestimično jake magle koja smanjuje vidljivost do 80 metara ima na putnim pravcima Zeleni Jadar-Bratunac, Konjević Polje-Skelani i Bratunac 3-Drinjača. 

Prema podacima iz „Zvornik puteva“, danas će se izvoditi radovi sa mehanizacijom na magistralnom putu M19, na dionicama Vlasenica-Han Pijesak i Vlasenica-Milići, te će se saobraćaj odvijati uz naizmjenično propuštanje vozila.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica, biće izvedeni radovi u opštini Han Pijesak na dalekovodu „Ljeskovac“, te će u periodu od 08 do 15 časova bez struje biti Brložnik, Stoborani, Gođenje, Rijeke, Veliki Žep, Jelovci, Nadgaj, Plane, Krivače, Mermer, Podžeplje i Dasto Semtel, a od 08 do 08:15 i od 14:45 do 15 časova Ljeskovac, Kusače, Mironja i Termag.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće niti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net