Servisne informacije 29.6.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 29.6.2019.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira u Skelanima i Kozluku. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode, od kojih su dvije sa materijalnom štetom, dok je u Novom selu lakše povrijeđen motociklista iz Mađarske. 

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena su dva dječaka.

Profesionalna vatrogasna jedinica Zvornik tokom dana nije imala intervencije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Temperature koje su zabilježenje jutros u oblasti koje održavaju ,,Zvornik putevi” kreću se od 16 stepeni koliko je zabilježeno na granici sa FBiH kod Vlasenice do 20 stepeni koliko je zabilježeno u Zvorniku, Bratuncu i Milićima.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas od 9 do 17 časova zbog planskog godišnjeg remonta bez električne energije će biti naselja Šljunkara, Tršić, Tabanci, Kozluk, Roćević, Pađine, Skočić, Kiseljak, Jasenica, Trnovica, Ugljari i Rajići.

Na području RJ Vlasenica danas će bez električne energije zbog promjene uklopnog stanja biti naselja Ljeskovac, Kusače, Mironja i “Termag” u periodu od 8 do 8.15 i od 14.45 do 15 časova. Zbog rasjeke rastinja od 8 do 15 časova bez električne energije će biti naselja Brložnik, Stoborani, Gođenje, Rijeke, Veliki Žep, Jelovci, Nadgaj, Plane, Krivače, Mermer, Podžeplje i “Dasto Semtel”

Na području RJ Bratunac nema planiranih isključenja električne energije.

infobirac.net