Prijem za prvake Republike Srpske u rukometu

ZVORNIK

Prijem za prvake Republike Srpske u rukometu

 

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović čestitao je danas rukometašima i upravi Rukometnog kluba „Drina“ osvajanje titule prvaka Republike Srpske.
– Čestitam našim rukometašima na osvojenoj tituli i plasmanu u najviši rang takmičenja. U ovoj ekipi sakupili su se mladi ljudi od 12 godina pa naviše koji sjajno igraju, sjajno se slažu, sjajno reprezentuju svoj grad i ovaj sport i želim da tako bude i ubuduće – rekao je gradonačelnik na prijemu za rukometaše i upravu.

On je obećao da će Gradska uprava pomoći i u narednom periodu da klub funkcioniše na najbolji način.
Milan Nedeljković, trener u Rukometnom klubu „Drina“ Zvornik, zahvalio se gradonačelniku i Gradskoj upravi Zvornik na prijemu i svemu što čine za klub.
– Raduje nas da je Gradska uprava prepoznala naše sportske rezultate i da nas je izuzetno podržala ove godine. Mi ćemo se potruditi da na terenu ostavimo srce i da ostvarimo što bolji rezultat u Premijer ligi – rekao je Nedeljković.

Predstavnici kluba poklonili su pehar prvaka Republike Srpske gradonačeliku i Gradskoj upravi, jer su prva seniorska ekipa koja je osvojila Prvenstvo Republike Srpske nakon što je Zvornik stekao status grada.

(GU Zvornik, S.Savić)