Sutra bez struje veći dio bratunačke opštine i dijelovi Milića

BRATUNAC MILIĆI

Sutra bez struje veći dio bratunačke opštine i dijelovi Milića

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Bratunac sutra, 9. juna, će biti izvedeni radovi na trafostanici „Kravica“ te će u periodu od 07 do 07:30 i od 11:30 do 12 časova bez struje biti Kravica, Glogova i Konjević Polje.

Radovi će biti izvedeni  i na trafostanici „Bratunac 1“ i „Bratunac 2“ te će u periodu od 07 do 07:30 i od 11:30 do 12 časova bez struje biti šire gradsko područje Bratunca, Moštanice, Slapašnica, Lonjin, Krasanpolje, Dubravice, Polom, Pobrđe, Voljavica, Bjelovac, Sikirić, Fakovići, Žlijebac, Smoljeva, Hranča, Suha, Burnice i Repovac, a od 07 do 12 časova Podgradac, Selišta, Socijalno, Zanatski centar, ul. Majevička, Jelovačka, Slapašnica, Lonjin, Krasanpolje, Dubravice, Polom, Smoljeva, Hranča, Suha, Burnice, Repovac, Glogova, ulica Gavrila Principa, dio ul. Svetog Save, ulica Kneza Ive, Žuti most i Borići.

Na području RJ Vlasenica, biće izvedeni radovi u opštini Milići, na dalekovodu „Podgora“, te će kompletno ovo područje biti bez električne energije od 08 do 17 časova.

(infobirac.net)