Servisne informacije 5.6.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.6.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Srebrenici i jedno narušavanje javnog reda i mira u Šekovićima.

U istom periodu nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije u toku noći. Prva je bila u Jošanici na sječi drveća, gdje se pojavilo klizište, a druga na gašenju požara na automobila u Tršiću.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je, takođe, jedna djevojčica.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim kolovozima, a vozačima se skreće pažnja na mogućnost odrona na putevima uz riječne tokove i usjeke. 

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Han Pijesak, na dalekovodu „Pjenovac“ te će u periodu od 08 do 08:10 i od 14:20 do 14:30 bez struje biti Japaga, Trešnjevac, Vodovod Štekavac, Berkovina, Podkozlovača,Nerići, Ruljići, Pjenovac, Gornje Babine i Mrkov, a od 08 do 14:30 Podkozlovača, Nerići, Ruljići.

Na području RJ Bratunac i RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Pilica, 4.6.2019. infobirac.net