Lišena slobode lica koja se sumnjiče da su počinila krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju

ZVORNIK

Lišena slobode lica koja se sumnjiče da su počinila krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, identifikovali su i lišili slobode lica inicijala S.G. (1993), M.M. (1986), S.R. (1993) i N.P. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju, na štetu lica inicijala S.V. iz Banja Luke.
Naime, Policijskoj stanici Šekovići, 02.06.2019. godine oko 00,05 časova, prijavljeno je da su u Šekovićima, nepoznata lica fizički napala oštećenog, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede, nakon čega su se udaljila sa lica mjesta. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, odakle je upućen na Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.
Preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela i pronalaska počinilaca, policijski službenici su isti dan lišili slobode četiri lica koje se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.
U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim licima, a sve dalje aktivnosti preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

PU Zvornik