Drina dočekuje Modriču, Budućnost kod Ilićke, Trnovica domaćin Mladosti

FUDBAL

Drina dočekuje Modriču, Budućnost kod Ilićke, Trnovica domaćin Mladosti

 

Fudbaleri Drine, u subotu igraju utakmicu devetog kola Lige za opstanak protiv ekipe Modriče. Utakmica je na rasporedu od 17 časova i 30 minuta. Ovo je posljednja prilika se u slučaju ove, i pobjede u poljednjem kolu u Derventi nad Tesktilcem, obezbijedi treće mjesto koje u nekim varijantama omogućava opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske.

U ostalim susretma Sutjeska igra sa Slavijom, a Tekstilac gostuje kod ekipe Slobode.

U Drugoj fudbalskoj ligi, grupa Istok igra se 29. kolo. Budućnost je gost kod ekipe Ilićka 01 u Brčkom. Guber putuje u Sokolac na utakmicu sa ekipom Glasinac 2011, a Bratstvo je u ovom kolu slobodno.

U Regionalnoj ligi grupa Istok igra se takođe 29. kolo. U Tršiću Podrinje dočekuje ekipu Milića. Trnovica je domaćin ekipi Mladosti iz Bogutova Sela, a Čelopek putuje u Ugljevik na utakmcu sa domaćim Rudarem.

U Područnoj ligi grupa Birač, ekipa Tabanaca je kolo prije kraja obezbijedila prvo mjesto i igraće naredne sezaone u Regionalnoj ligi grupa Istok.

U posljenjem kolu Tabančani su domaćini Poletu iz Kravice. Jardan dočekuje Jadar, Pecka igra sa Jasenicom, Budućnost dočekuje Branjevo, a Lokanj je već odigrao utakmcu posljednjeg kola i pobijedio Borac iz Osmaka sa 3:2.

D.Gajić