Čak Noris na novom zadatku – Urnebesna ekološka kampanja u Mojkovcu

SVIJET ZANIMLJIVOSTI

Čak Noris na novom zadatku – Urnebesna ekološka kampanja u Mojkovcu

Mojkovački komunalci ne prestaju sa “urbanim šmekom” da privlače pažnju raznim akcijama. Najnovija, sprovodi se danas postavljanjem tabli duž magistrale i urbanog jezgra grada pod sloganom “Baci smeće u kantu!”.

Iz preduzeća Komunalne usluge Gradac Mojkovac saopštili su da veliki problem stvaraju neodgovorni pojedinci, vozači i njihovi saputnici, odbacivanjem smeća iz auta u pokretu, iako je Komunalno preduzeće na gotovo svim stajalištima u ovoj opštini postavilo klupe i stolove za odmor putnika i kante za odlaganje otpada.

“Predstojeću turističku sezonu i očekivano veliki broj prolaznika namernika u ovoj opštini prepoznatljivo vedrog duha njenih komunalaca, dočekaće neustrašivi Čak Noris i namršteni Ujka Sem sa upozorenjem “Baci smeće u kantu!”, navode u tom preduzeću.

Kako ističu, ne znaju kako će proći neposlušni i neodgovorni zagađivači te predivne okoline i planete, ali iskreno veruju da se neće kačiti sa Čak Norisom.

“One koji odišu vaspitanjem i kulturom, koji znaju poštovati svoju majku prirodu, dočekaće nasmejana kantica sa porukom “Drago mi je što smo se upoznali! I nama, naravno”, poručuju iz preduzeća Komunalne usluge Gradac Mojkovac.

izvor: blic