Sutra završna priredba završnih i pripremnih odjeljenja vrtića „Naša radost“ – U petak zvornički mališani na izletu u Beogradu

ZVORNIK

Sutra završna priredba završnih i pripremnih odjeljenja vrtića „Naša radost“

U petak zvornički mališani na izletu u Beogradu

 

U Rekreativno-sportskom centru u Zvorniku sutra će u 17 časova biti održana završna priredba mališana iz pripremnih i završnih odjeljenja Dječijeg vrtića „Naša radost“. Prema riječima direktora vrtića Vukomira Stankovića, nastupiće između 300 i 350 mališana, odnosno 16 grupa.

 – Prema planu priredba nastupiće tri završne vrtićke grupe i dva pripremna odjeljenja iz Zvornika i 11 pripremnih odjeljenja iz Кarakaja, Tršića, Roćevića, Pilice, Skočića, Branjeva, Кriževića, Oraovca, Čelopeka i Кozluka – rekao je Stanković.

On je dodao da se zbog velikog broja grupa priredbe već nekoliko godina unazad održavaju u zvorničkoj dvorani.

 – Biće to veoma bogat i dobar program na kome će se vidjeti kvalitetan rad vaspitača i djece te će to biti pravi praznik za oči. Svaka priredba bude zaista na vrhunskom nivou – kaže Stanković i dodaje da već godinama organizuju pripremnu nastavu i u seoskim područjima kako bi se djeca što bolje spremila za školu i socijalizovala.

 – Povratne informacija od učitelja su odlične. Oni ističu da se djeca koja su išla u vrtić ili pripremnu nastavu bolje snalaze u školi i imaju više znanja i vještina. Stoga pozivam sve roditelje i ostale članove porodica ovih mališana da ih sutra podrže kako bi i oni na najbolji način prezentovali šta su naučili – istakao je Stanković.

Prije završne priredbe, u 16:30 časova, planirana je šetnja djece od vrtića do RSC. U slučaju kiše, šetnja će biti otkazana.

U petak, 31. maja, za djecu će biti organizovan izlet u Beograd, gdje će posjetiti zoološki vrt te će to biti završetak njihovog redovnog boravka u vrtiću.

(infobirac.net)