Servisne informacije 28.5.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 28.5.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, u Kušlatu, kada su tri lica zadobila tjelesne povrede, i u Novoj Kasabi, kada je pričinjena materijalna šteta.  

U istom periodu nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima te se vozačima savjetuje oprezna vožnja.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas  će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Uzovnica“ te će bez struje, u periodu od 10 do 11 časova, biti Jošanica, Sultanovići, Kadrići, Čamlije, Samari, Planine, Snagovo, Mehmedići, Maričići, Kosovača, Rašidov Han, Cerik i Perunika.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Begluk polje“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez električne energije biti Gornje Caparde, Osmaci, Šarci, Borogovao, Rakino Brdo, Panduri, Vrelo, Sajtovići, Šeher, Kula, Zelina, Drvenice, Smiljanići, Odžaci, Kusonje, Matkovac, Donje Caparde, Kulina, Hajvazi i Mahala.

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Han Pijesak, na dalekovodu „Pjenovac“ te će u periodu od 08 do 08:10 i od 14 do 14:10 bez struje biti Japaga, Trešnjevac, vodovod Štekavac, Berkovina, Podkozlovača, Nerići i Ruljići, a od 08 do 14:30 časova Kape, Ravanjsko, Nevačka, Rubinići, Pjenovac, Gornje Babine i Mrkov.

Na području RJ Bratunac, danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Duga iznad Kamenice, B.Jovanović