Izborna skupština DNS-a u Zvorniku – Zoran Obrenović izabran za predsjednika Gradskog odbora

ZVORNIK

Izborna skupština DNS-a u Zvorniku

Zoran Obrenović izabran za predsjednika Gradskog odbora

 

Dugogodišnji funkcioner DNS-a Zoran Obrenović izabran je za novog predsjednika Gradskog odbora DNS-a Zvornik na danas održanoj Izbornoj skupštini stranke. Formiran je i novi gradski odbor DNS-a Zvornik i činiće ga 59 članova.

 – Današnja sjednica u Zvorniku je potvrda da ćemo napraviti DNS koji će biti i jači i bolji od prethodnog – istakao je predsjednik DNS-a Marko Pavić.

– DNS ima pogled usmjeren ka budućnosti. Nećemo se puno osvrtati na prošlost, iako je prošlost nešto na šta se DNS može ponositi. Želimo da gradimo bolju budućnost i za sadašnje i za buduće generacije koje dolaze – poručio je Pavić i dodao da se DNS nikada nije bojao napada izvana, ali je nekoliko ljudi, kako je rekao, iznutra željelo da sruši ovu partiju.

 – Pokazalo se da je to politika kratkog daha i da je iz te situacije DNS izašao samo jači, a sve ankete pokazuju da bilježimo rast i da imamo više pristalica nego pred posljednje izbore – naveo je Pavić i dodao da je DNS Zvornik dobio odgovornog čovjeka za predsjednika jer se već pokazao na naučnom, poslovnom, a takođe i na političkom polju.

Novoizabrani predsjednik Gradskog odbora Zoran Obrenović naglasio je da će nastaviti da sprovodi politiku koja je svojstvena Demokratskom narodnom savezu.

– Borićemo se za vladavinu prava, za ekonomski rast i razvoj Republike Srpske, za jačanje institucija Republike Srpske, za sprečavanje prenosa nadležnosti na nivo BiH. Moramo učiniti puno više da narod ne napušta ove prostore, moramo otvarati nove proizvodne pogone – rekao je Obrenović.

(Izvor: rtrs, infobirac.net)