Servisne informacije 24.5.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 24.5.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Zvorniku i Srebrenici, te dvije saobraćajne nezgode, u Pilici, gdje je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Kozluku, kada je pričinjena materijalna šteta.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođene su četiri djevojčice.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima i na njima jutros nema magle.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Uzvonica“ te će u periodu od 10 do 11 časova bez električne energije biti Jošanica, Sultanovići, Kadrići, Čamlije, Samari, Planine, Snagovo, Mehmedići, Maričići, Kosovača, Rašidov Han, Cerik i Perunika.

Radovi će biti izvedeni i na dalekovodu „Kula grad“ u periodu od 09 do 14 časova te će tada bez struje biti područje MZ Kula Grad.

Na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi u opštini Han Pijesak, na dalekovodu „Pjenovac“, te će bez struje u periodu od 08 do 08:10 i od 14:20 do 14:30 biti Japaga, Trešnjevac, Pjenovac, Gornje Babine, Kape, Ravanjsko, Nevačka, Rubinići i Štekavac, a od 08 do 14:30 Podkozlovača, Nerići, Ruljići ( Malo polje).

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Crkva na Đurđevgradu