Rukometaši za potvrdu Premijer lige, tekvondoisti traže nove medalje – bogat sportski vikend pred nama

OSTALI SPORTOVI

Rukometaši za potvrdu Premijer lige, tekvondoisti traže nove medalje – bogat sportski vikend pred nama

 

Rukometaši Drine nalaze se pred osvajanjem sedme titule prvaka Republike Srpske i plasmanom u Premijer ligu BiH. Oni će imati priliku da u nedjelju u utakmici sa ekipom Kotor Varoša, koja se igra od 18 časova, zabilježe pobjedu i tako, kolo prije kraja prvenstva, osvoje titulu.

Iz uprave kluba pozivaju vjerne navijače da dođu u Rekreativno sportski centar da zajedno proslave titulu prvaka Republike Srpske.

U subotu će se u Zvorniku održati Međunarodni turnir u tekvondou u verzjii ITF, koji organizuje Tekvondo klub Srpski Soko. Do sada je prijavljeno oko 300 tamičara iz 14 zemalja. Početak takmičenja je u 10 časova, a svečano otvaranje će biti u 18 časova. Klub se maksimalno priprema u organizacionom smislu da dostojno prihvati  sve goste i pokaže se kao dobar domaćin turnira. Prošlogodišnja dobra organizacija doprinijela je ovolikom odzivu na turnir ove godine.

Četvoro takmičara TK Zvornik putuju na međunardni turnir Karlovac open. To su juniorka Zorana Sandić te kadeti Marija Jokić, Ivana Jokić i Dragan Živković. Nakon ovog turnira članove kluba očekuju turnir u Fojnici i turir G1 ranga u Inzbruku u Austriji.

D.Gajić