Prijem za fudbalerke i rukovodstvo Ženskog fudbalskog kluba „Drina“

FUDBAL SPORT ZVORNIK

Prijem za fudbalerke i rukovodstvo Ženskog fudbalskog kluba „Drina“

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović primio je danas fudbalerke i rukovodstvo Ženskog fudbalskog kluba „Drina“ iz Zvornika koje su postigle izvanredan uspjeh osvojivši Prvenstvo Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH.
Gradonačelnik im je čestitao na izvanrednom uspjehu poželjevši im da i dalje bilježe dobre rezultate.
– Od sticanja statusa Grada ovo je prvi put da imamo premijerligaša u kolektivnom sportu, čestitam ovim mladim djevojkama, predsjedniku ŽFK Mirku Miloševiću i trenerima. Podržaćemo Ženski fudbalski klub i pokušati pronaći neka nova sredstva kako bi one u novoj sezoni počele svoje takmičenje u Premijer ligi. Ovaj entuzijazam treba nagraditi, iskreno vam čestitam na postignutom rezultatu i poštujemo i cijenimo to što ste uradile – rekao je Stevanović.


Trener Goran Petrović istakao je da klub postoji nepune tri godine, a da je već stigao do Premijer lige.
– Mislim da će ovaj uspjeh mnogo značiti za ovaj grad i da će animirati i ostale djevojke da se priključe našem klubu i počnu da treniraju – rekao je Petrović koji je dodao da sa ulaskom u Premijer ligu očekuju i veću podršku od strane Grada Zvornika.
Kapiten Martina Vidović rekla je da je uspjeh koji su postigle veoma veliki, te da još uvijek nisu svjesne toga.
– Sljedeće sezone čeka nas Premijer liga, ukoliko se pojačamo sa nekoliko igračica bićemo veoma konkurentna ekipa i daćemo sve od sebe da što duže ostanemo u Premijer ligi.
Sanja Matić, koja je najbolji strijelac u timu, rekla je da im prijem znači puno jer pokazuje da se njihov trud cijeni i poštuje.
Za uspjeh koji su postigle gradonačelnik Stevanović je fudbalerkama uručio novčane nagrade.

infobirac.net