Servisne informacije 22.5.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 22.5.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku te jedna saobraćajna nezgoda u Jošanici kada je pričinjena materijalna šteta. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je, takođe, jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na putnim pravcima Milići-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac i Konjević Polje-Skelani.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Bratunac danas će se izvesti radovi u opštini Srebrenica, na dalekovodu „Donje peći“, te će bez električne energije u periodu od 10 do 12 časova biti Dobrak, Kapimanići i Malteško polje.

Na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi u opštini Han Pijesak, na dalekovodu „Pjenovac“ te će bez struje u periodu od 08 do 08:10 i od 14 do 14:30 biti Japaga, Trešnjevac, Podkozlovača, Nerići, Ruljići, Vodovod Štekavac, Berkovina i Mrkov, a od 08 do 14:30 Pjenovac, Gornje Babine, Kape, Ravansko, Nevačka i Rubinići.

Na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Nezgoda u Jošanici, viber grupa