Alumina: Organizovana posjeta 63. Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu

MA Izdvojena ZVORNIK

Alumina: Organizovana posjeta 63. Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu

 

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji se od 21. do 24. maja održava u Beogradu, danas su posjetili predstavnici kompanije „Alumina“ iz Zvornika.

Oko trideset inženjera, tehničara i drugih kadrova iz najvećeg zvorničkog kolektiva mogli su mnogo toga vidjeti i saznati s obzirom da se s tehničko-tehnološkim ostvarenjima predstavlja više od 600 direktnih i indirektnih izlagača, proizvodnih ili projktantskih kompanija, naučno-istraživačkih i obrazovnih institucija, start-up projekata i inovativnih pojedinaca iz tridesetak zemalja sa četiri kontinenta, među kojima su i privrednici iz oblasti metalske i elektroindustrije iz Republike Srpske.

Posljednjih desetak godina, zvornička „Alumina“ redovno organizuje posjetu svojih kadrova Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu.

 – Veoma je bitno da naši kadrovi budu u korak sa tehničko-tehnološkim novitetima koji doprinose osavremenjavanju procesa rada, jer su nove tehnologije veoma značajne za dalji rad naše fabrike. Istovremeno, ova sajamska manifestacija, tradicionalno, okuplja i dosta poslovnih partnera naše kompanije, tako da je to prilika i za nove susrete s našim poslovnim saradnicima – ističu u menadžmentu „Alumine“.

Sa puno utisaka, novih saznanja i, naravno, spremnosti da se nove tehnologije primjene u proizvodni proces fabrike, stručnjaci „Alumine“ ističu da je Sajam tehnike i te kako potrebna manifestacija i da je dobro što je „Alumina“ i ove godine imala svoje predstavnike na ovoj prestižnoj smotri tehnike i tehničkih dostignuća.

Sve što je do sada bila samo vizija, danas je realnost i svoju primjenu uveliko pronalazi u „fabrikama budućnosti“, jedinstvena je poruka sa ovogodišnjeg 63. Međunarodnog sajma tehnike,  koji se održava pod sloganom „Vreme je za nove tehnologije“.

Služba za odnose sa javnošću „Alumina“