Servisne informacije 21.5.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 21.5.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela u Zvorniku i jedna saobraćajna nezgoda u Pađinama u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

U istom periodu, nisu evidentirani slučajevi narušavanja javnog reda i mira. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ obavljena su dva poroda, a rođene su tri bebe, dvije djevojčice i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima i na njima jutros nema magle.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na TS „Čelopek-Mitrovići“, te će bez struje biti izlaz prema selu u periodu 10:30 do 12 časova.

Danas će biti izvedeni radovi na TS „Kosovača“ te će kompletno područje ove trafostanice bez struje biti u periodu od 08:30 do 09:30 časova.

Na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi u opštini Milići, na ČTS „Nova Kasaba“ te će bez struje biti Kasaba, Cerska, Raševo, V. Polje, Dubnica, Rajići, Buljevići, Neđeljišta, Toljevići, Dubačko, Glušac i Bišina u periodu od 09 do 15:30 časova.

Na području RJ Bratunac danas će se izvesti radovi na TS „Kravica“ te će bez električne energije u periodu od 11 do 14 časova biti Šiljkovići.

U periodu od od 08 do 16 časova bez struje će biti i Sandići, Lolići, Suljići, Pervani i Konjević Polje zbog radova na dalekovodu „Konjević polje“.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net