Angažovan ortoped Manojlović – operacije totalne endoproteze koljena i kuka u zvorničkoj bolnici

ZVORNIK

Angažovan ortoped Manojlović – operacije totalne endoproteze koljena i kuka u zvorničkoj bolnici

 

Jedan od najboljih ortopeda sa naših prostora prim. dr Slavko Manojlović specijalista ortopedije sa traumatologijom od maja mjeseca 2019. vršiće operacije totalne endoproteze koljena i kuka u zvorničkoj bolnici. Zajedno sa dr Goranom Bjekovićem specijalistom ortopedije stalno zaposlenim u JZU „Bolnica Zvornik“ već je obavio četiri operativna zahvata kada su uspješno ugrađene četiri totalne endoproteze koljena.

Prema riječima dr Bjekovića veliko je zadovoljstvo raditi sa takvim eminentnim stručnjakom i pionirom u ovoj oblasti ortopedije kao što je dr Manojlović. Takođe, Bjeković je naglasio da pored velikog benefita i olakšica za pacijente sa naše regije i šire, operacije koje je izvodio zajedno sa dr Manojlovićem imaju i edukativni karakter.

Nakon obavljenih zahvata obratio nam se i dr Slavko Manojlović, koji je rekao da bolnica posjeduje jako dobre uslove kao i veoma dobro i obučeno osoblje. Takođe, naveo je da je bolnica u Zvorniku mjesto na koje će se vrlo rado vraćati u budućnosti.

 – U sklopu kontinuiranog unapređenja raznovrsnosti i kvaliteta usluga u našoj ustanovi zaključili smo ugovor o djelu sa dr Slavkom Manojlovićem koji podrazumijeva zahvate na ugradnji totalnih endoproteza koljena i kuka, kao i edukaciju naša dva ortopeda dr Gorana Bjekovića i dr Dejana Mišića. Angažovanjem dr Manojlovića obezbijedili smo da naši pacijenti ne moraju da se izlažu bespotrebnim troškovima odlazeći u druge zdravstvene centre kako bi obavili navedene zahvate – istakao je direktor zvorničke bolnice Ivan Popović.

(Izvor: bolnicazvornik.com)