Svečano otvoren Međunarodni džudo turnir ,,Zvornik open 2019”

BORILAČKI SPORTOVI SPORT ZVORNIK

Svečano otvoren Međunarodni džudo turnir ,,Zvornik open 2019”

U dvorani KSC ,,Zvornik” svečano je otvoren Međunarodni džudo turnir ,,Zvornik open 2019” u organizaciji DŽK ,,Srpski soko” koji je okupio oko 700 takmičara iz sedam evropskih zemalja. Na turniru će se takmičiti poletarci, pioniri, mlađi kadeti i kadeti, a organizatori pozivaju publiku da dođe u dvoranu.

Predsednik ,,Srpskog sokola” Dragan Božović zadovoljan je organizacijom turnira koji je jedan od najmasovnijih i najbolje organizovanih u regionu.

– Ovo je drugi turnir ,,Zvornik open” koji je na jednom višem nivou u odnosu na prethodni Okupili smo džudiste iz Srbije, Ukrajine, Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Austrije i Bosne i Hercegovine. Želimo da se zahvalimo na pomoći gradskoj upravi Zvornik na pomoći u organizaciji i nadamo se da će sve proteći u najboljem redu, te  da  će svi sa pozitivnim utiscima otići sa turnir koji ćemo organizovati i naredne godine – rekao je Božović.

Predsednik džudo saveza Republike Srpske Ognjen Pavlović je istakao da je ovaj turnir odlična proba za juniorsko Balkansko prvenstvo koje će biti organizovano u Zvorniku 8. i 9. juna.

– Na ovom turniru su se okupili najbolji mladi borci iz regije i masovnost je ono što može da nas u savezu raduje. Organizacija turnira je na jednom visokom nivou i sigurno da ovo odlična uvertira za juniorsko Balkansko prvenstvo koje se održava u Zvorniku za dvadesetak dana – istakao je Pavlović.

Rezultate po kategorijama i imena pobjednika objavićemo nakon završetka takmičenja na našem portalu.

infobirac.net