Servisne informacije 15.5.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 15.5.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Milićima te dva narušavanja javnog reda i mira, u Kozluku i Milićima.

U istom periodu, desile su se dvije saobraćajne nezgode, u Branjevu, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Tršiću, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima te se savjetuje oprezna vožnja. Kako javljaju iz ovog preduzeća i jutros na dionici magistralnog puta Vlasenica-Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled, mjestimično ima jake magle koja smanjuje vidljivost do 80 metara. Jutros je na prevoju Han Pogled izmjerena temperatura od -1 ºC. 

Temperature vazduha se u ostalim mjestima u regiji Birač jutros kreću u intervalu od  3 ºC do 7 ºC. 

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na zamjeni brojila u Lameli 7 i Lameli 9 te će bez električne enegrije biti svi potrošači koji se snabdijevaju sa trafostanice „Lamela 2“ u periodu od 08 do 14 časova.

Na području RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Drina u Zvorniku, infobirac.net