Izborna skupština Gradske organizacije Ujedinjene Srpske u Zvorniku – Siniša Ilić izabaran za predsjednika

ZVORNIK

Izborna skupština Gradske organizacije Ujedinjene Srpske u Zvorniku

Siniša Ilić izabaran za predsjednika

 

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je sinoć Zvorniku da je su tri najvažnija elementa ove partije nacionalna i ekonomska politika te mladi ljudi. Stevandić je, u pauzi prve Izborne skupštine Gradske organizacije US Zvornik, rekao novinarima da US vodi uspješno nacionalnu politiku koja se temelji na političkoj reprezentaciji Republike Srpske radeći isto i u Zvorniku, Banjaluci, Sarajevu, što donosi boljem ekonosmkom razvoju i, naravno, više sredstava za Republiku Srpsku.

 – Smatramo da ćemo dati veliki doprinos boljoj ekonomskoj politici Republike Srpske, pogotovo što će to da iznesu mladi ljudi koji su obrazovanje stekli i ovdje i u inostranstvu, vratili se formirali porodice i oni su ti koji daju svoj doprinos boljoj Republici Srpskoj – istakao je Stevandić.
Ističući da se US ne boji nikakve političke konkurencije, Stevandić je rekao da je ova stranka prešla svoj plan od hiljadu mjesnih odbora za ovu godinu, tako da US trenutno radi na hiljadu mjesta u Srpskoj i neće stati.
Stevandić je naglasio da od Gradskog odbora US Zvornik očekuje najbolje rezultate, jer dolaskom Кostadina Vasića i Siniše Ilića, US je postala jedan od ključnih faktora koji će u simbiozi sa onim što ima na republičkom i nivou BiH imati odlične rezultate.
Siniša Ilić, koga je Izborna skupština izabrala za predsjednika Gradskog odbora US Zvornik, rekao je da su glavni ciljevi Gradskog odbora pružena šansa mladim ljudima.
 – Кadrovi US su najmlađi u institucijama Republike Srpske i ovo je prilika, a i drugi način razmišljanja i pogleda političkog djelovanja, ne samo u Zvorniku, nego i u Republici Srpskoj, da se da šansa mladim obrazovanim ljudima, što je razlika između US i ostalih politikih partija koje su već dugo vremena na političkoj sceni – rekao je Ilić.
On je dodao da je na području grada Zvornika formirano već oko 70 odsto mjesnih odbora US, što je po planu rada ove partije. Ilić je rekao da će na narednim lokalnim izborima US sigurno postati značajan politički faktor u Zvorniku i istakao da će sa svojim koalicionim partnerima sa nivoa Republike Srpske preslikati vlast i raditi za dobrobit građana Zvornika i Republike Srpske.
Izborna skupština Gradske organizacije US Zvornik izabrala je članove Gradskog odbora US i članove Skupštine US na republičkom nivou ispred Gradskog odbora US Zvornik.

(infobirac.net)