Drina dočekuje Slaviju, Budućnost iz Pilice gostuje u Brčkom – Najava mečeva Regionalne i Područne lige

FUDBAL

Drina dočekuje Slaviju, Budućnost iz Pilice gostuje u Brčkom

Najava mečeva Regionalne i Područne lige

 

U okviru trećeg kola Lige za opstanak Drina će u subotu igrati utakmicu sa ekipom Slavije iz Istočnog Sarajeva. Susret u Zvorniku počinje u 16 časova i 30 minuta. U ostalim utakmicama sastaju se Modriča i Tekstilac te Sutjeska i Sloboda.

U Drugoj fudbalskoj ligi, grupa Istok, igra se 25. kolo. Budućnost gostuje kod ekipe Jedinstva u Brčkom. Guber je gost Proletera u Dvorovima, a Bratstvo iz Bratunca dočekuje Velež iz Nevesinja.

U 25. kolu Regionalne lige, grupa Istok, Podrinje će dočekati Birač. Trnovica igra na svom terenu sa ekipom OFK Šekovići, Čelopek gostuje u Vlasenici, a Jedinstvo kod ekipe BSK u Batkoviću.

Fudbalerke Drine će u subotu odigrati revanš utakmicu polufinala za ulazak u Premijer ligu sa ekipom Čelika iz Doboja. U prvom susretu u Doboju bilo je 4:1 za Zvorničanke.

U 15. kolu Područne lige, grupa Birač sastaju se: Branjevo-Pecka, Polet-Borac, Jadar-Lokanj, Jasenica-Budućnost i Jardan-Tabanci.

U okviru 17. kola Omladinske lige, grupa Sjever B, juniori i kadeti Drine u nedjelju igaju u Zvorniku sa ekipom Podrinja iz Janje, a pioniri u subotu dočekuju ekipu Zenita iz Bijeljine.

D.Gajić