Servisne informacije 2.5.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 2.5.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Skelanima i Bratuncu, te tri narušavanja javnog reda i mira, u Vlasenici, Bratuncu i Zvorniku.

U istom periodu, desile su se dvije saobraćajne nezgode, u Jošanici, kada su dvije osobe zadobile lake tjelesne povrede, i u Šekovićima, kada je pričinjena materijalna šteta.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju zapaljenog automobila u naselju Karakaj. Dojava o ovom događaju je zabilježena noćas, oko pola sata poslije ponoći, a požar je na automobilu „audi“ brzo lokalizovan. Ovom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva iz Bijeljine.  

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mokrim kolovozima zbog čega se savjetuje oprezna vožnja.

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu 4 ºC do 8 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Bratunac, RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, agencije