Servisne informacije 1.5.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 1.5.2019.

Detalj sa gradske plaže u Zvorniku zabilježen prošle godine za 1. maj – ove godine vrijeme kvari odmor

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su četiri krivična djela, dva u Zvorniku, te po jedno u Bratuncu i Milićima, a javni red i mir je narušen u jednom slučaju, u Kozluku.

U istom periodu desile su se tri saobraćajne nezgode, u Bratuncu i Capardama, kada je po jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Zvorniku kada je pričinjena materijalna šteta na vozilima.                 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su četiri bebe, dvije djevojčice i dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mokrim kolovozima zbog čega se savjetuje oprezna vožnja.

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu 7 ºC do 11 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Bratunac, RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Detalj sa gradske plaže u Zvorniku zabilježen prošle godine za 1. maj – ove godine vrijeme kvari odmor, infobirac.net