Budućnost iz Pilice igrala neriješeno, Jedinstvo bolje od Podrinja, a Čelopek od Trnovice – Lokanj savladao Jasenicu

FUDBAL

Budućnost iz Pilice igrala neriješeno, Jedinstvo bolje od Podrinja, a Čelopek od Trnovice – Lokanj savladao Jasenicu

 

U Drugoj fudbalskoj ligi, grupa Istok, Budućnost je igrala neriješeno 2:2 protiv ekipe Proletera iz Dvorova. Bratstvo je izgubilo u Bratuncu od Leotara sa 4:1, a utakmica Velež-Gubar nije odigrana.

U Regionalnoj ligi, grupa Istok igrano je 25. kolo. U derbiju kola Jedinstvo je u Roćeviću savladalo Podrinje sa 4:3, a Čelopek je bio bolji od Trnovice i slavio sa 2:1.

U Područnoj ligi, grupa Birač igrane su utakmice 14 kola. Lokanj je savladao Jasenicu sa 2:1, a Borac je bio bolji do Jadra i slavio sa 3:0. Ostale utakmice su odložene.

Podsjećamo, u drugom kolu Lige za prvaka Drina je u subotu savladala ekipu Slobode iz Mrkonjić Grada sa 3:1. Golove za Drinu postigli su Vasiljević, Jokić i Spasojević.

U ostalim utakmicama Tekstilac je savladao Sutjesku sa 1:0, a Slavija i Modriča su igrale neriješeno 1:1.

U idućem kolu Zvorničani dočekuju ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva. Nakon drugog kola Drina je vodeća sa 28 bodova, koliko imaju i ekipe Slavije i Tekstilca. Modriča ima 26, Sutjeska 20 i Sloboda 18 bodova.

U Omladinskoj ligi, grupa Sjever B, kadeti Drine savladali su na svom terenu ekipu Sloge iz Tojšića sa 4:1, a juniori su takođe slavili i to sa 3:1. Pioniri Drine su u 14. kolu pobijedili u Brčkom domaće Jedinstvo sa 3:1.

D.Gajić

FOTO: FK Budućnost Pilica, arhiv