Servisne informacije 24.4.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 24.4.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, u Kozluku i Vlasenici, te dvije saobraćajne nezgode, u Milićima, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Tabancima, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 8 ºC do 12 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Drina Plast-Tomanići“ te će bez električne energije biti izlaz prema „Voćaru“ u periodu od 08:30 do 12:30. 

Na području RJ Bratunac biće izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu „Konjević polje“ te će bez struje u periodu od 8 do 16 časova biti Kravica i Konjević Polje. 

Danas će biti izvedeni radovi i na rasjeci rastinja na dalekovodu „Jelah“ te će bez struje u periodu od 8 do 10 časova biti Rakovac, Jelah, Vagan, Pobrđe i Voljavica. 

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, ilustracija, TOGZ