Servisne informacije 18.4.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.4.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su tri krivična djela, u Vlasenici, Milićima i Kozluku, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu.

U istom periodu nije bilo saobraćajnih nezgoda.  

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je, takođe, jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 6 ºC do 8 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Vlasenica, danas će se izvesti redovni godišnji remont na dalekovodu „Vlasenica“ te će u periodu od 08:30 do 14:30 časova bez električne energije biti Gornji Zalukovik, Tugovo, Podbirač, Deurići i Zagrađe, a zbog promjene uklopnog stanja na ovom dalekovodu od 08 do 08:30 i od 16:30 do 17 časova bez struje će biti Rača, Dragaševac, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Drinjača, Mrkojević Polje, Jeftići, Jasen, Luke, Klještani, Dole, Brda, Trnovo, Kozja Ravan, Vodovod, Jezero i Cvijetanj.

Zbog radova na trafostanici „Han Pijesak“ bez struje će danas biti kompletno područje Han Pijeska u periodu od 08 do 17 časova. 

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu „Papraća“ te će u periodu od 08:30 do 14:30 biti dijelovi opštine Šekovići, odnosno Željeznik, Savića Polje, Dobrić, Bašići, Brainci, Udbina, Vidakovići, Velika Njiva, Kalabače, Pobedarje i Korjen.

Na području RJ Bratunac i RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, ilustracija, infobirac.net