U četvrtak i petak privremene obustave saobraćaja u Zvorniku

REGIJA BIRAČ ZVORNIK

U četvrtak i petak privremene obustave saobraćaja u Zvorniku

 

U četvrtak, 18. aprila, i petak, 19. aprila, kroz Zvornik će proći učesnici sportske manifestacije Međunarodne biciklističke trke „Beograd–Banjaluka“, zbog čega će u četvrtak u periodu od 12:00 časova do 15:30 časova biti na snazi sukcesivna obustava saobraćaja na dionicama magistralnog puta M-19 Pilica-Кozluk-Zvornik-Milići-Vlasenica.

Takođe, u petak u periodu od 11:30 časova do 15:00 časova na snazi će biti sukcesivna obustava saobraćaja na dionicama magistralnog puta M-19 Vlasenica-Zvornik-Кozluk-Donja Pilica. U navedenom periodu na snazi će biti totalna obustava saobraćaja za teretna motorna vozila.

Na području samog grada u četvrtak u vremenu od 13:45 časova do 14:30 časova i u petak od 12:30 časova do 13:00 časova, za saobraćaj će biti zatvoreni dijelovi gradskih ulica Patrijarha Pavla i Svetog Save.
Dijelovi koji će biti zatvoreni su u ulici Patrijarha Pavla od semaforizovane raskrsnice kod pijace do ukrštanja sa ulicom Sveti Sava i ulicom Trg Кralja Petra Prvog Кarađorđevića i dalje ulicom Svetog Save do ukrštanja sa magistralnim putem, kod Кesine pumpe. U ovim dijelovima ulica sva nepropisno parkirana vozila biće uklonjena sa kolovoza i trotoara.

Biciklistička trka „Beograd–Banjaluka“ biće održana od 18. do 21. aprila uz učešće 176 biciklista iz 30 zemalja. Start 13. trke, koja se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, biće 18. aprila u 10:00 časova u Beogradu. Predviđeno je da biciklisti u okviru prve i druge etape prođu kroz Zvornik.

(GU Zvornik, S.Savić)

FOTO: Ilustracija, agencije