Servisne informacije 17.4.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 17.4.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su tri krivična djela, u Vlasenici, Bratuncu i Milićima. 

U istom periodu nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.  

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ obavljena su tri porođaja, a rođene su četiri djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 0 ºC do 1 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu „Drinjača II“ te će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Kostijerevo, Luke, Paljevići, Kušlat i Liješanj, a od 12 do 15 časova Drinjača, Sopotnik, Zelinje, Dautovići, Baručići i Donje Đevanje.

Zbog radova na dalekovodu „Grbavci“, od 09 do 12 časova, bez električne energije će biti Donja Glumina, Tomanići, Zlatne Vode, Gajevi i Arnauti.

Na području RJ Vlasenica, danas će se izvesti radovi u opštini Šekovići, na dalekovodu „Vlasenica“ te će u periodu od 08:30 do 14:30 časova bez električne energije biti Jakovice i Bjelašnica, dio naseljea Tišča, te sela: Strmica, Popovići, Plazače, Ćosići, Tupanari, Vrelo, Dubačkići, Vrelo i Bojanići, a od 08:30 do 09 i od 14:15 do 14:30 časova Omladinska ulica te dijelovi ulica Karađorđeve i Narodnog heroja Miloša Zekića. 

Zbog radova na trafostanici „Vlasenica“ bez struje će danas biti dio užeg gradskog područja, na izlazu prema banci, u periodu od 09 do 14 časova. 

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Cinkara“, u opštini Srebrenica, te će u periodu od 09 do 11:30 časova.

(infobirac.net)

FOTO: Bliznakinje, ilustracija, agencije