Fudbaleri Drine nastavljaju takmičenje u Ligi za opstanak – Rezultati Druge, Regionalne, Područne i Omladinske lige

FUDBAL SPORT

Fudbaleri Drine nastavljaju takmičenje u Ligi za opstanak

Rezultati Druge, Regionalne, Područne i Omladinske lige

 

Fudbaleri Drine u poslednjem kolu regularnog dijela prvenstva, poraženi su u Janji od domaćeg Podrinja sa 4:2. Zvorničani će igrati Ligu za opstanak, jer su zauzeli deseto mjesto na tabeli sa 22 osvojena boda. Ispred Drine su ekipe Tekstilca iz Dervente sa 25, Modriče i Slavije sa 24, a iza Sutjeska sa 20 i Slobode sa 17.

Žrijeb za takmičenje u Ligi za opstanak biće održan tokom ove sedmice, a takmičenje se nastavlja mečevima koji će biti odigrani u subotu. U Ligi za opstanak igra se još 10 kola, a iz lige zbog skraćenja ispadaju  sigurno tri tima. U slučaju ispadanja srpskih timova iz Premijer lige BiH iz Prve lige RS ispašće četiri odnosno pet timova.

U okviru 22. kola Druge fudbalske lige – grupa Istok, Budućnost je juče poražena od ekipe Veleža u Nevesinju sa 3:0. Bratstvo je u Bratuncu poraženo od ekipe Glasinca 2011 sa Sokoca sa 0:2. Guber je takođe poražen i to u Višegradu od domaće Drine HE sa 2:1.

U Regionalnoj ligi – grupa Istok, odigrano je 22.kolo, a Jedisntvo iz Roćevića savladalo je na svom terenu ekipu Vlasenice sa 3:2, Čelopek je igrao neriješeno 1:1 sa ekipom Partizana iz Donje Trnove. Podrinje je poraženo od ekipe Batkovića sa 1:0, dok je Trnovica je igrala neriješeno 3:3 u Derventi sa ekipom Birča.

U 12. kolu Područne lige – grupa Birač, Pecka je savladala Budućnost iz Skelana sa 1:0, Branjevo Jasenicu sa 5:0, a Polet i Jadar su igrali neriješeno 3:3. Lokanj i Tabanci će svoju utakmicu odigrati 24. aprila.

U Omladiskoj ligi BiH – grupa Sjever B juniori Drine, savladali su Slogu iz Gornjeg Crnjelova sa 4:1, dok su kadeti slavili nad svojim vršnjacima sa 3:0. Pioniri Dine igrali su u Janji sa domaćim Podrinjem 1:1.

D.Gajić