Servisne informacije 13.4.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 13.4.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Roćeviću te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Zvorniku. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimino vlažnim kolovozima. 

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 2 ºC do 7 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Tabanci II“ zbog kojih će, u periodu od 08 do 11 časova, bez električne energije biti izlaz prema Simićima.

Na području RJ Vlasenica, radovi će se izvoditi na području opštine Milići, na trafostanici „Milići“, te će bez električne energije u periodu od 08 do 15 časova biti kompletno područje koje se napaja sa ove trafostanice.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Bratunac“ te će bez struje biti Kajići, Brezak, Pružija, Glogova i Ježeštica u periodu od 08 do 16 časova.

(infobirac.net)

FOTO: Panorama Zvornika, infobirac.net