Odlični rezultati zvorničkih osnovaca i srednjoškolaca na regionalnim takmičenjima

MA Izdvojena ZVORNIK

Odlični rezultati zvorničkih osnovaca i srednjoškolaca na regionalnim takmičenjima

 

Na regionalnim takmičenjima koja su danas održana u nekoliko škola regije Birča i Bijeljine zvornički osnovci i srednjoškolci ostvarili su odlične rezultate.

Na Regionalnom takmičenju iz istorije, koje je održano u SŠC „Milorad Vlačić“ u Vlasenici, učenik drugog razreda SŠC „Petar Kočić“ Veljko Sandić osvojio je prvo mjesto, a njega je za takmičenje spremao profesor Predrag Arsić.

 

Na Regionalnom takmičenju iz srpskog jezika, održanom u SŠC „Srebrenica“, učenica drugog razreda SŠC „Petar Kočić“ iz Zvornika Maja Popović, koju je za takmičenje pripremala profesorica Snežana Vukajlović, osvojila je drugo mjesto.

Prva je bila Anastasija Đurić iz SŠC „Milorad Vlačić“ iz Vlasenice, a treće mjesto je pripalo Neveni Radić iz SŠC „Vuk Karadžić“ iz Lopara.

Učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Zvornika, takođe su imali odlične rezulatate iz srpskog jezika, ali i fizike.

Regionalno takmičenje iz srpskog jezika održano je u zvorničkoj školi „Sveti Sava“, a kod učenika sedmog razreda prvo mjesto osvojio je Danilo Birčaković, koga je pripremala nastavnica Nada Pavičević, a drugo mjesto je zauzela Marija Maksimović koju je pripremala nastavnica Sanja Lazić.

Na Regionalnom takmičenju iz fizike, održanom u OŠ „Petar Kočić“ iz Kravice, kod učenika sedmog razreda prvo mjesto je osvojio Lazar Petković, koga je pripremao nastavnik Dejan Radulović.

Kod osmih razreda treće mjesto je pripalo Njegošu Vidoviću, četvrto Sari Jokić, a za takmičenje ih je spremao nastavnik Miodrag Mihajlović.

 

Kod devetih razreda Tadija Matić je osvojio prvo mjesto, a pripremao ga je nastavnik Miladin Miličić.

(infobirac.net)