Servisne informacije 12.4.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.4.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Srebrenici te jedno narušavanje javnog reda i mira u Milićima.

U istom periodu nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika nisu imali intervencija. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su tri dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođene su dvije djevojčice.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima. Zbog mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara, poseban oprez se savjetuje na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled, Bratunac III-Drinjača i Konjević Polje-Skelani. 

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 4 ºC do 9 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Drinjača II“ zbog kojih će, u periodu od 09 do 15 časova, bez električne energije biti Kostjerevo, Luke, Paljevići, Kušlat i Liješanj.

Na području RJ Vlasenica, radovi će se izvoditi na području opštine Šekovići, na dalekovodu „Papraća“, te će bez električne energije u periodu od 08:30 do 14:30 biti kompletno područje Papraće.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, agencije