Servisne informacije 11.4.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.4.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su tri krivična djela, u Zvorniku, Osmacima i Srebrenici.

U istom periodu zabilježene su tri saobraćajne nezgode, u Novom Selu, gdje je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, te u Križevićima i Karakaju, kada je pričinjena materijalna šteta.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim i vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 7 ºC do 9 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Drinjača II“ zbog kojih će, u periodu od 09 do 15 časova, bez električne energije biti Kostjerevo, Luke, Paljevići, Kušlat i Liješanj.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na trafostanicama „Bratunac I“ i „Bratunac II“ te će u periodu od 06 do 06:30 i od 15:30 do 16 časova bez struje biti šire gradsko područje Bratunca, Moštanice, Slapašnica, Lonjin, Krasanpolje, Dubravice, Polom, Pobrđe, Voljavica, Bjelovac, Sikirić, Fakovići, Žlijebac, Smoljeva, Hranča, Suha, Burnice i Repovac.

Zbog radova na trafostanici „Bratunac I“ danas će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Podgradac, Selišta, Zanatski centar, Majevička ulica, Jelovačka, Slapašnica, Lonjin, Krasanpolje, Dubravice, Polom, Smoljeva, Hranča, Suha, Burnice, Repovac, Glogova, ul. Gavrila Principa, Knez Ive, dio ul. Svetog Save, Žuti most i Borići.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Kravica“ u periodu od 15:30 do 16 časova kada će bez struje biti Kravica, Glogova i Konjević Polje.

Na području RJ Vlasenica, radovi će se izvoditi na području opštine Šekovići, na dalekovodu „Vlasenica“, te će bez električne energije u periodu od 08:30 do 09 i od 14:30 do 15 časova biti ulice: Omladinska, Karađorđeva i Narodnog heroja Miloša Zekića dok će od 08 do 14:30 bez električne energije biti naselja Jakovice i Bjelašnica, dio naselja Tišča, sela: Strmica, Popovići, Plazače, Ćosići, Tupanari, Vrelo, Dubačkići i Bojanići.

(infobirac.net)

FOTO: Munje na nebu iznad Zvornika, infobirac.net