Sutra radovi na dalekovodu „Drinjača II“, bez struje i šire gradsko područje Bratunca, Kravica i Šekovići

ŠEKOVIĆI SERVISNE INFORMACIJE VLASENICA

Sutra radovi na dalekovodu „Drinjača II“, bez struje i šire gradsko područje Bratunca, Kravica i Šekovići

 

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik sutra će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Drinjača II“ zbog kojih će, u periodu od 09 do 15 časova, bez električne energije biti Kostjerevo, Luke, Paljevići, Kušlat i Liješanj.

Na području RJ Bratunac sutra će se izvoditi radovi na trafostanicama „Bratunac I“ i „Bratunac II“ te će u periodu od 06 do 06:30 i od 15:30 do 16 časova bez struje biti šire gradsko područje Bratunca, Moštanice, Slapašnica, Lonjin, Krasanpolje, Dubravice, Polom, Pobrđe, Voljavica, Bjelovac, Sikirić, Fakovići, Žlijebac, Smoljeva, Hranča, Suha, Burnice i Repovac.

Zbog radova na trafostanici „Bratunac I“ sutra će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Podgradac, Selišta, Zanatski centar, Majevička ulica, Jelovačka, Slapašnica, Lonjin, Krasanpolje, Dubravice, Polom, Smoljeva, Hranča, Suha, Burnice, Repovac, Glogova, ul. Gavrila Principa, Knez Ive, dio ul. Svetog Save, Žuti most i Borići.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Kravica“ u periodu od 15:30 do 16 časova kada će bez struje biti Kravica, Glogova i Konjević Polje.

Na području RJ Vlasenica, radovi će se izvoditi na području opštine Šekovići, na dalekovodu „Vlasenica“, te će bez električne energije u periodu od 08:30 do 09 i od 14:30 do 15 časova biti ulice: Omladinska, Karađorđeva i Narodnog heroja Miloša Zekića dok će od 08 do 14:30 bez električne energije biti naselja Jakovice i Bjelašnica, dio naselja Tišča, sela: Strmica, Popovići, Plazače, Ćosići, Tupanari, Vrelo, Dubačkići i Bojanići.

(infobirac.net)