Servisne informacije 9.4.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 9.4.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, nije bilo krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.  

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima zbog čega se vozačima savjetuje oprezna vožnja.

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 7 ºC do 9 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će u periodu od 08:30 do 13:30 biti izvedeni radovi na trafostanici „Uzovnica“ te će bez električne energije biti porošači koji se nalaze na izlazu prema Đevanju.

Zbog radova na trafostanici „Odžaci“ u periodu od 09 do 11 časova bez struje će biti potrošači na islazu prema Oškopicama. 

Radovi će biti izvedeni i na trafostanici „Like“ te će izlaz prema Osmacima biti bez struje u periodu od 11 do 13 časova,

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Kravica“ te će bez struje biti Kravica, Glogova, Ježestica i Konjević Polje u periodu od 09 do 17 časova.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvorničko jezero, TOGZ