Servisne informacije 7.4.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 7.4.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Srebrenici i Bratuncu, te jedno narušavanja javnog reda i mira u Milićima.

U istom periodu, zabilježena je jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Bratuncu dok je zbog vožnje pod dejstvom alkohola jedno lice u Vlasenici lišeno slobode do otrežnjenja.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mokrim kolovozima te se vozačima savjetuje oprezna vožnja.

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 5 ºC do 8 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Vlasenica preduzeće „Elektroprenos“ BiH će izvesti radove na više trafostanica u opštinama Milići, Šekovići, Han Pijesak i Vlasenica.

Zbog radova na trafostanici „Han Pijesak“ bez struje će biti kompletno područje ove opštine u periodu od 09 do 12 časova i od 15:30 do 16:30 časova.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Milići“ u periodu od 06:30 do 07 časova te od 16 do 16:30 časova kada će kompletno područje opštine biti bez električne energije.

Kompletno područje opštine Vlasenica i dio Šekovića, koji se napaja sa trafostanica „Drinjača“, „Tišča I“, „Tišča II“, „Mrkojević polje“, „Trnovo“ i „Bobari“, će bez električne energije biti u periodu od 09 do 12 časova i od 15:30 do 16:30 časova zbog radova na trafostanici „Vlasenica“.

Zbog radova na redovnom godišnjem remontu ČTS „Šekovići“ bez struje će biti kompletno područje ove opštine u periodu od 08 do 15:30 časova.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, ilustracija, infobirac.net