Drina remizirala sa Tekstilcem (VIDEO)

FUDBAL

Drina remizirala sa Tekstilcem (VIDEO)

 

U utakmici dvije ekipe, koje će se žestoko boriti za opstanak, viđena je dosta slaba igra, a slađi dio kolača nose gosti iz Drevente jer je rezultat na kraju bio 0:0. Drinini igrači stvorili su jedinu odličnu priliku u 83. minuti kada je Siniša Jevtić sa nekih osam metara zahvatio strahovit volej, šutirao po sredini gola, ali je golman Dejan Plisnić napravio paradu i izbio loptu u korner. Jedinu polupriliku gosti su imali u 4. minutu kada je Dragiša Stanić sa četrdeset metara pokušao lob udarac, ali je golma Mladen Lukić loptu izbio u korner.

Od nekoliko poluprilika Drine izdvajamo onu u 50. minuti kada je Novica Marković uposlio Filipa Blagojevića, ali ovaj iskosa šutira pored gola. U 63. minutu iz slobodnog udarca Dragan Milivojević je ubacio lotu u kazneni prostor gostiju, ali sa pet metara loptu nisu zahvatili Nikola Vasiljević i Stefan Spasojević. Dva minuta kasnije odlično je prošao Saša Trifković sa desne strane, ubacio loptu pred gol gostiju, ali Stupar je nije zahvatio sa neka tri metra. U 71. minutu odličan prodor je napravio i Miloš Jokić, prevario jednog igrača i loptu ubacio pred sam gol, ali je Jolović izbija u korner. U 78. minuti Novica Marković je ubacio loptu u kazneni prostor, ali je Jevtić bio neprecizan pa je šansa propala.

Sve u svemu, jedino što je bilo vrijedno pomena je dobro kretanje igrača oba tima, odlična igra srednjeg reda gostiju koji su znali šta žele i zasluženo odnose jedan bod u Derventu.

 

Prva fudbalska liga Republike Srpske

DRINA – TEKSTILAC  0:0

Stadion: Gradski u Zvorniku. Gledalaca:350. Sudija: Jovo Karić /Trebinje /. Crveni kartoni: Dragiša Milošević u 90. minutu. Žuti kartoni: Vasiljević, Marković, Stupar /Drina/, Jolović, Đuričić, Perić /Tekstilac/

DRINA: Lukić, Vasiljević, Stjepanović, /od 53. Trifković/, Mitrović, Blagojević  /od 66. Milošević/, Marković, Stupar, Jokić, Spasojević, Vasić /od 53. Milivojević/ Jevtić. Trener: Aleksandra Vasić.

TEKSTILAC: Plisnić, Marić, Jolović, Despotović, Đuričić, Radoja, Duspara /od 77. Simić/, Perić, Čorić, Stanić, Reljić, /od 67. Đekić/. Trener: Danimir Milkanović.

D.Gajić