Servisne informacije 5.4.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.4.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je pet krivičnih djela, dva u Srebrenici, te po jedno u Zvorniku, Kozluku i Vlasenici.

U istom periodu nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda. 

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice imali su tri intervencije na gašenju šumskih i požara na niskom rastinju u Đilama, Mahmutovićima te u Šekovićima, gdje su reagovali kao ispomoć tamošnjim vatrogascima jer su požari bili aktivni na dvije lokacije. Jedan požar se desio i u Srebrenici.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 4 ºC do 8 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, danas će na području RJ Zvornik biti izvedeni radovi na dalekovodu Kiseljak, te će u periodu od 08 do 15 časova bez struje biti Ugljari, Rijići, Skočić, Pađine, Trnovica, Jasenica i Kiseljak.

Na području RJ Bratunac, biće izvedeni radovi u opštini Srebrenica, na dalekovodima Osmače i Klotjevac te će u periodu od 10 do 13:30 časova bez električne energije biti naselja Bukova Glava, Skenderovići, Vukosavljevići, Stožersko, Brezovice, Moćevići, Oparci, Magudovići, Ratkovići, Poznanovići, Potkorjen, Šubin, manastir Sase, Sase, Karačići, Knezovi, Ljeskovik, Urisići, Međe, Prohići, Đurđevac, Osat, Rađenovići, Sjedače, Gladovići i Karčino Brdo.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi na dalekovodima Gornji Zalukovik i Han Pijesak te će u periodu od 11 do 11:20 i od 13:40 do 14 časova bez struje biti Čađavica, Han Pogled, Igrišta, Karaula, vodovod Kraljeva gora, Zabrađe i Kraljevo Polje, a od 11 do 14 časova Vojna pošta Bogaz i vikend naselje.

(infobirac.net)

FOTO: Zvorničko naselje Grobnice, infobirac.net