Uhapšeno lice u Šekovićima zbog pucanja iz nelegalnog oružja

ŠEKOVIĆI

Uhapšeno lice u Šekovićima zbog pucanja iz nelegalnog oružja

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići, lišili su slobode lice R.M. (1949) iz Šekovića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
Naime, Policijskoj stanici Šekovići, 02.04.2019. godine, prijavljeno je da je u mjestu Milovanovići, opština Šekovići, lice R.M. pucalo iz vatrenog oružja. Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja, policijski službenici PS Šekovići su utvrdili da je 02.04.2019. godine, u mjestu Milovanovići, lice R.M. ispalilo hice iz puške M48, koju su policijski službenici uz potvrdu privremeno oduzeli a lice R.M. lišili slobode.
O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnih djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

infobirac.net