Fudbalski rezultati proteklog vikenda (Omladinska, Druga i Regionalna liga)

FUDBAL

Fudbalski rezultati proteklog vikenda (Omladinska, Druga i Regionalna liga)

 

U 12. kolu Omladinske lige grupa Sjever B juniori Drine savladali su Lokomotivu iz Brčkog sa 5:1 dok su kadeti poraženi od iste ekipe sa 1:3. Pioniri su u Bijeljini slavili protiv Radnika sa 1:0 u desetom kolu.

U okviru 10. kola Druge lige grupa Istok, Budućnost je u Pilici savladala Mladost iz Rogatice sa 3:0 i posle ovog kola je deveta na tabeli sa 21-im bodom. Guber je na svom terenu igrao 1:1 protiv Mladosti iz Gacka i sada je 14 na tabeli, dok je Bratstvo izgubilo u gostima od Jedinstva iz Brčkog, lidera na tabeli sa 5:0.

U Regionalnoj ligi grupa Istok takođe je igrano 19. kolo. Trnovica je na svom terenu savladala Batković sa 2:0. U Vlasenici su domaća ekipa i Podrinje iz Tršića igrali bez golova. Čelopek je izgubio u gostima od Šekovića sa 2:0, a Jedinstvo u Donjoj Trnovi od Partizana sa 3:1. Na tabeli je Podrinje četvrto sa 31-im bodom, Trnovica osma sa 28, Jedinstvo deveto sa 27, a Čelopek 12. sa 25 bodova.

U derbiju 10. kola Područne lige grupa Birač, Tabanci su u gostima savladali Branjevo sa 2:0. Polet je pobijedio Jardan sa 5:1, a Lokanj Pecku u gostima sa 4:2.

D.Gajić