Vojvodić: Drina je najbolja ekipa koja je gostovala na Gradskom stadionu u Banjaluci

FUDBAL SPORT Uncategorized ZVORNIK

Vojvodić: Drina je najbolja ekipa koja je gostovala na Gradskom stadionu u Banjaluci

Borac je stekao veliku prednost za nastavak sezone u šampionatu Republike Srpske trijumfom nad Drinom 1:0. Osam bodova viška u odnosu na Slogu donosi olakšanje banjalučkom klubu, ali trener Darko Vojvodić ne dozvoljava opuštanje.

– Rano je još za slavlje. Pribojavao sam se meča protiv Drine, ne bez razloga, oni su najbolja ekipa koja je gostovala na Gradskom stadionu u Banjaluci. Odigrali su muški, da su ovakve igre prikazivali u prvom dijelu sezone bili bi među prve tri ekipe. Bili smo pod pritiskom kada smo saznali da je Sloga poražena, a najvažnije je da smo pobijedili i otišli na osam bodova prednosti. Ipak u narednim utakmicama moramo igrati mnogo bolje nego danas – rekao je trener Borca Darko Vojvodić.

Šef stručnog štaba Drine Aleksandar Vasić može da žali zbog nekoliko propuštenih prilika njegove ekipe, ali može biti zadovoljan  igrom Drine u susretu protiv favorizovanog Borca.

– Imali smo šansu kod 0:0 ali je naš igrač zakasnio sa udarcem i ona je otišla u nepovrat. Borac je po mom mišljenju sa ovom pobjedom i prednošću od osam bodova već osigurao ulazak u Premijer ligu – rekao je Aleksandar Vasić.

Infobirac.net