Servisne informacije 28.3.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 28.3.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su četiri krivična djela, u Pilici, Šepku, Bratuncu i Zvorniku.

U istom periodu nije bilo narušavanja javnog reda i mira, a desile su se dvije saobraćajne nezgode, u Roćeviću i Meterizama, u kojima je pričinjena materijalna šteta.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od -4 ºC do 2 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“ na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Drinjača II“ te će bez električne energije, u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Kostjerevo, Luke, Paljevići, Kušlat i Liješanj.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu „Industrija I“ te će u periodu od 08 do 13 časova bez električne energije biti Bukovik, a od 13 do 17 časova naselje Karakaj, Lipovac, Đile i dio Jardana.

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi u opštini Srebrenica na dalekovodu „Sućeska“ u periodu od 09 do 12:30 te će bez struje tada biti potrošači u Žedanjskom, Kamenjači i Podgaju.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: elektrobijeljina.com