Predškolci vrtića „Neven“ posjetili fabriku vode „Vivia“

ZVORNIK

Predškolci vrtića „Neven“ posjetili fabriku vode „Vivia“

 

Povodom obilježavanja Svjetskog dana vode, predškolci vrtića „Neven“ iz kompanije „Alumina“,  posjetili su fabriku vode „Vivia“ u Raševu i tom prilikom se upoznali s procesom proizvodnje flaširane vode.

Direktor proizvodnje Marija Vuković je djecu vodila kroz pogone i strpljivo im pokazivala kako od pretforme nastaje plastična flaša, kako se lijepe naljepnice, te poklonila divne majice sa dječijim sloganom: „Ljubav je kad ti se srce onesvijesti“, zatim  blokove za crtanje, vodu i kalendare.

Zauzvrat, mališani iz  „Alumininog“ vrtića su,  u znak zahvalnosti, otpjevali pjesmicu o proljeću i poklonili crteže ispred kruga fabrike.

 – Posjeta fabrici vode je samo jedna u nizu aktivnosti koje u narednom periodu planiramo da organizujemo za mališane iz Dječijeg vrtića kompanije „Alumina“. Nastupajući period obilježiće sportske i muzičke igre sa animatorima i vaspitačima vrtića, obilježavanje važnijih datuma, posjete predškolaca drugim institucijama, izleti, karnevali i slično. Na nama je da se trudimo da naše mališane kroz igru i zabavu učimo pozitivnim vrijednostima  i da ovaj svijet učinimo lijepim mjestom u kom će oni uživati u svom bezbrižnom djetinjstvu – kaže Ivana Milošević, rukovodilac Dječijeg vrtića „Neven“ u kompaniji „Alumina“. 

Služba za odnose s javnošću „Alumine“