Servisne informacije 25.3.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.3.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Bratuncu i Zvorniku, te jedno narušavanja javnog reda i mira u Vlasenici. 

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode, u Donjoj Pilici, Zelinju i Bratuncu, u kojima je pričinjena materijalna šteta. Zabilježen je i jedan požar u Vlasenici.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. 

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 1 ºC do 5 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“ na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Sapna“ te će bez električne energije, u periodu od 09 do 15 časova, biti Durakovići, Klisa, Sjenokos, Đile, Kaludrani, Malešić, Androvići, Gornji Šetići i Jusići.

Zbog radova na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Medicinski centar – stari I“ u periodu od 08:30 do 09:30 časova bez struje će biti potrošači koji se nalaze na izlazu prema zgradi „Dekor“.

Radovi na rasjeci rastinja će se izvoditi i oko dalekovoda „Petrovići“, u periodu od 08  do 12 časova, kada će bez električne energije biti Gornje Đevanje, Veoča, Glodi, Kamenica, Novo Selo, Jošanica, Samari, Planine, vikend naselje na jezeru, od Diviča do velikog tunela, te na dalekovodu „Uzovnica“, u periodu od 08 do 17 časova, kada će bez struje biti naselja na Snagovu, osim Gajeva.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, Zvorničko jezero, TOGZ