Skupština Džudo saveza Republike Srpske – Pavlović: Jednoglasno usvojeni izvještaj i plan rada

BORILAČKI SPORTOVI

Skupština Džudo saveza Republike Srpske

Pavlović: Jednoglasno usvojeni izvještaj i plan rada

 

Predsjednik Džudo saveza Republike Srpske Ognjen Pavlović rekao je danas u Zvorniku da je Skupština ovog saveza jednoglasno usvojila Izvještaj o radu za 2018. i  Plan rada za 2019. godinu.

 – Svi klubovi su jednoglasno podržali Izvještaj o radu i Plan rada sa naglaskom da se i dalje nastavi rad na stvaranju što boljih uslova za rad i trening džudo klubova – rekao je Srni Pavlović i podsjetio da je Skupština džudo saveza održana u Bijeljini.

On je dodao da je Planom rada predviđeno da se svim džudistima koji  se takmiče na značajnim  međunarodnim takmičenjima omogući da nesmetano učestvuju na njima, naročito u pogledu finansiranja troškova.

 – Zauzet je jedinstven stav da se iznađe više sredstava za džudo takmičare, s obzirom da je ovaj sport najtrofejniji u Republici Srpskoj – rekao je Pavlović i naglasio da će se u narednom periodu aktivno lobirati za obezbjeđivanje sredstava od institucija i sponzora.

Pavlović je rekao da je povećan broj članova Upravnog odbora Džudo saveza, sa sedam na 11, iz razloga što se u međuvremenu povećao broj klubova u Džudo savezu Republike Srpske.

(infobirac.net)